Marketingadvies

Op zoek naar verrassende ideeën?


Jules OdekerkenErvaring
Ervaring in communicatie, lead werving, store traffic, klantwerving, up/cross sell, loyaliteit, customer service, call centers, win back, dealer management, direct sales en retail.

En dat voornamelijk in de branches banken, verzekeringen, automotive, IT en ICT, telecom, energie, farma, industrie, postorderaars, webwinkels, media, consumentenproducten en FMCG. Aardig allround zou je kunnen zeggen.Creatief erkend en bekroond in het vinden van nieuwe onderscheidende tactieken.

Achtergrond
Na een economische basis, gevolgd door opleidingen op gebied van onder andere communicatie, marketing en onderzoek ben ik in 1980 gestart bij een computerbedrijf om na vier jaar een eigen direct marketing bureau op te richten.

In de jaren daarop vergden de activiteiten in de call center branche meer aandacht. Zo was ik initiatiefnemer van branche-organisaties en mede-auteur van enkele boeken. Meer en meer zette ik mij als mede-aandeelhouder in om bedrijven en start-ups te laten groeien, onder andere bij handelsbedrijven, adviesbureaus, producenten en dienstverleners.

Ik ben nog steeds mede-aandeelhouder in onder meer het media broadcastbedrijf MobieleTV Nederland, My Home Services (de app die alle documentatie over je eigen electronica ordent), Jet Liquids, en een grotere uitgeverij van vakbladen / congresorganisatie.

Onafhankelijk marketingadvies
Op dit moment ben ik weer terug naar mijn roots, als marketingadviseur, waar ik jarenlang zoveel plezier heb gehad. Marketingadvies zoals advies bedoeld is. Puur en volledig onafhankelijk. Meer weten? Mail vandaag nog!

Jules E.D. Odekerken
jules@odekerken.nl