Verblijf

Het is mogelijk om het vakantiehuis te huren op Domaine Tartuca. Weg van de drukte en toch heel dicht bij de levendige kust. Het strand is op nog geen twintig minuten rijden.

Het is een geweldige omgeving om te fietsen, paardrijden, wandelen en aan zee te zeilen. Met vele leuke restaurants en winkeltjes in de vele Provençaalse dorpjes.

Het Maison D'Amies heeft een ruime keuken, tweepersoons slaapkamer met eigen toilet, douche en wasbak. Een woonkamer met op de mezzanine nog twee aparte bedden,en een eigen toilet, douche en wastafel.

Op het zonnige ochtendbalkon is het heerlijk wakker worden met koffie en een croissant. Begin de dag met een prachtig uitzicht over de vallei en de eucalyptusgaard.

Gedurende de dag zijn in het lommerrijke park voldoende plekjes te vinden met zon of schaduw. Speel op het eind van de dag nog even een partijtje petanque, of geniet van het uitzicht over de wijnvelden. Neem een duik in het zwembad en geniet.

In september kun je de druivenoogst mee maken en wij hebben zelfs een speciaal wijnprogramma samegesteld. Of kom eind september en beleef de Voiles de Saint Tropez mee. Een spectaculaire zeilrace die het toeristenplaatsje verandert in een gezellig internationaal sportevent.

Je huurt het huis al vanaf 150 euro per nacht voor maximaal 4 personen.

Meer informatie en foto's zijn te vinden op www.lagardefreinet-tourisme.com